• +46 723 60 90 65
  • info@husstravel.se

Om oss

Efter många år i skid- och resebranchen valde vi 2016 att starta en egen personlig researrangör, Huss Travel. Vi ordnar grupp- och konferensresor till våra egna favoritresmål, både på snö och hav eller i vackra sprakande landskap. Utöver detta anordnar vi individuella skidresor till Japan och padelresor till Spanien.

Fokus ligger på att ge gästerna en aktiv och minnesvärd resa. Vi är alltid med på plats och ser till att drömresan blir verklighet in i minsta detalj. Vi guidar själva vandringar och sköna åk i backarna. Per har också ett certifikat, RYA Yachtmaster Offshore, som gör att han jobbar är skeppare när vi är ute på böljan den blå med gäster. Dessutom jobbar per som padeltränare för Saltsjöbadens Padelklubb.

Vi har Resegaranti utställd hos Kammarkollegiet vilket innebär att:
1. ni kan få ersättning om någon del av din paketresa eller sammanlänkade researrangemang blir inställd om vi skulle drabbas av insolvens.
2.ni har rätt till ersättning för den del av paketresan eller sammanlänkade researrangemanget som vi ansvarar för och som inte har fullgjorts. du som kund skyddas

¡Hasta luego!
Per & Catharina Huss

Per och Catharina på en strand på Bali

Bali är ett av våra favoritresmål.