Om Huss

Efter halva livet i skid- och resebranschen valde vi 2015 att bli vår alldeles egna researrangör, Huss Travel.  Per har rest runt i världens berg sedan 90-talet och var  professionell extremskidåkare i 13 år innan han blev VD för Ski Unlimited 2011. Catharina har jobbat i Alperna mer eller mindre sedan 90-talet. Vi kan en hel del om världens skidberg efter ett par tusen skiddagar på ett hundratal skidorter.

Familjen Huss flyttade till Mallorca 2014 och där startade vi resebyrån Huss Travel. Vi har därför tagit hand om många grupper på Mallorca som är vårt andra hem. Sedan 2018 bor vi i Saltsjöbaden eller på Mallorca när vi inte är ute och reser.

 

 

Huss Travel arrangerar framför allt grupp- och konferensresor till våra favoritresmål. Det har blivit mycket Alperna och Mallorca! ❤️

Vi åker gärna till ställen där det finns snö & berg på vintern. Övriga året söker vi oss gärna till havet med omgivande vackra landskap att njuta av.

Vi fokuserar på härliga uteaktiviteter som stärker gruppen och förgyller tillvaron utanför konferenssalen. Vi försöker hitta aktiviteter som knyter samman gruppen och bidrar till en uppfriskande resa att minnas.

Vi är alltid med från idé till leverans och ser till att resan blir det ni drömt om och målat upp in i minsta detalj på plats. Vi adderar gärna små guldkorn som vi tror passar er grupp och skapar en än bättre helhet.  Vi är med som guider på plats 24/7.

Per har RYA Yachtmaster Offshore och D-körkort för att säkert kunna ratta både båt och buss.  Per gjort ett par hundra timmar som padeltränare. Per är också Civilingenjör från Industriell Ekonomi med inriktning på logistik för att allt ska flyta på på plats.

Catharina har jobbat på följande resebolag: Langley Travel, Ski Unlimited, Xtravel, Style Scandinavia, WI Resor och La Paloma Event (baserat på Mallorca).

Per & Catharina har också jobbat som vandringsguider för Go Active Travel och båda pratar spanska och franska utöver de lite mer solklara språken.

Kontakta oss om du vill veta mer eller ha en offert på något spännande resmål.

See you out there!
Per & Catharina Huss