Covidanpassade resor

Under hösten har de flesta företag hunnit träffas efter ett år då de flesta har suttit mer eller mindre isolerade. Nu väntar vi åter på ljusare tider och det är svårt att sia om hur världen ser ut 2022.

Om ni inte vill eller vågar ge er ut allt för långt i världen erbjuder vi gärna Covidanpassade konferenser som utgår från vår hemmamiljö i Saltsjöbaden (20 min från Stockholm C).

Vi kan också börja på Äventyrsbanan i Hellasgården och sedan cykla eller vandra till prisbelönta Vår Gård. Vill ni inte stanna över natten kan vi avsluta med middag på Handelshuset i Saltsjöbaden.

Ni kan ju också hoppa på en båt för en vintertur med lunch på Utö eller Sandhamn.  Dream Yacht Charter (störst i världen på charterbåtar) i Saltsjöbaden har 6 större båtar att hyra där man kan få med sin mat ombord.

Ni kan också ta båten till Smådalarö Gård som har golfbana (9 hål), padelbanor och bastu nere vid havet när vädret tillåter.

Visa källbilden

Bild: Smådalarö Gård med gästbrygga och bastu

Björnö (längst ut på Ingarö) är en pärla om ni vill komma ut i skärgården över dagen. Här finns fina vandringar till sandstränder för en picknick eller varför inte en BBQ.

Vi har kört många konferenser på Finnhamn där större grupper kan övernatta och äta en minnesvärd middag i Sliphuset. Vi har haft dykning, swim-run, femkamp, fäktning, polynesiska kanoter, kajaker, segling, m.m.

Om ni bara vill göra en walk and talk över dagen har vi några härliga lugna vandringsleder att leda ut er på i Tyresta Nationalpark eller Lida söder om staden.