Vintern -22 tillända. Tack!

Nu har alla vintergäster åkt hem och vi har lagt undan skidorna för i denna säsong. Det var fantastiskt kul att vara ute i snön och bergen med gäster igen, även om januari blev en månad av väntan. Väntan på att pandemin skulle klinga av och tyvärr resulterade det i en inställd resa till Verbier.

 

 


Men som sen kickade det igång rejält. Det var så kul att träffa nya och gamla leverantörer med oförglömliga upplevelser.  Det blev skidåkning i dessa sju länder: Sverige, Nordmakedonien, Italien, Schweiz, Österrike, Spanien och Andorra.

 

Vi hade glädjen att få med oss gäster hit i vinter:
* Popova Shapka – Normakedonien (privatresor)
* Alagna – Italien
* Courmayeur – Italien
* Sierra Nevada/Malaga – Spanien
* Barcelona/Pas de la Casa – Andorra
* Ischgl – Österrike

Utöver detta har vi åkt skidor och rekat för nya äventyr i Sälen, Cervinia, Zermatt och St Anton flera gånger där Rut Huss har haft sin bas i vinter. Nordmakedonien var vinterns succé och den ska ni få veta mer om inom kort.

NU kastar vi loss sommaren i Medelhavet med ett företag och sju båtar på en eskadersegling från Dubrovnik till Korcula i Kroatien.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tack än en gång alla kära kunder för att vi fick hänga med er i bergen igen! Puss från Huss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 + nio =