Skidåkning, snuff och sol i Schweiz

Med en jubilar i täten samlades 30 förväntansfulla vänner på Zürichs flygplats för tillsammans ta sig upp till Engelberg, den lilla bergsbyn vid foten av det stora berget. Hotel Hoheneck tog storstilat emot sällskapet och serverade ”tapas à la Björn” och bubbel till alla i nya fina loungen.

Dagarna som följde bestod av skidåkning från morgon till kväll – de flesta utforskade Engelbergs offpist tillsammans med Per och livsnjutarna tog rygg på Catharina som höll sig i de soliga pisterna. För ja, solen dök till slut upp. Efter veckor av snö, regn, blåst och dimma sprack himlen upp i ett stort soligt leende på jubilarens födelsedag. Tajmingen kunde inte vara bättre.

 

 

 

 

En av gästerna bjöd på skön yoga för skidtrötta muskler medan andra gäster stängde baren. Snuffkatapulten gick varm under kvällen då vi åt middag uppe på berget. Vi fick dansa halva natten till Schweiz bästa DJ Le Fis vs. Janne och själva födelsedagsmiddagen firades storstilat på Engelberg Ski Lodge, med underbart god och vällagad mat.

Vi tackar Anna & crew (för att vi fick glädjen att vara med er denna helg), Engelberg, Hotel Hoheneck och Ski Lodge för en helg som innehöll allt av det bästa. Vi ses igen om några veckor!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tre × fem =